Ga naar de inhoud

Wil je ervaring opdoen met autodeelsoftware? Doe dan mee met onze pilot
 
Onderling autodelen kan makkelijker: het reserveren van een rit, het administreren van uren en kilometers en het ontgrendelen van een auto kan eenvoudig via een app. Samen met onze coöperatieve service provider The Mobility Factory (TMF) zijn we een deelauto app aan het ontwikkelen en jullie kunnen ons daarbij helpen!
 
We zijn op zoek naar vijf deelauto-groepen die de huidige TMF app een half jaar willen gebruiken. Als jullie meedoen aan de pilot, installeren we een boordcomputer in jullie auto en kunnen jullie vanaf dat moment eenvoudig autodelen via de app.
 
In de pilot willen we onderzoeken hoe jullie de verschillende functionaliteiten (reserveren, administreren, toegang krijgen) waarderen en vanaf welke groepsomvang het gebruik van een boordcomputer, waarmee je een auto zonder sleutel kunt ontgrendelen, wenselijk en betaalbaar wordt. Ook zijn we benieuwd of er nog functionaliteiten zijn die jullie missen in de bestaande app. Al deze kennis zullen we in de ontwikkeling van onze deelauto app gebruiken.
 
Als jullie deelnemen aan de pilot, zullen we de gebruikelijke kosten van €52/maand voor het gebruik van de boordcomputer en de app in rekening brengen. Op deze manier kunnen jullie na een half jaar een goede afweging van de baten en de kosten maken. De aanschaf-, installatie- en configuratie kosten betalen wij. Wil je meedoen? Stuur een mailtje met daarin jullie naam en de omvang van jullie groep aan Peter (peter@deelauto.nl).