Ga naar de inhoud

Wil je ervaring opdoen met autodeelsoftware? Doe dan mee met onze pilot!
 
Onderling autodelen kan makkelijker dan het nu vaak gaat. Het reserveren van een rit, het administreren van uren en kilometers en het ontgrendelen van een auto kan ook eenvoudig via een app op je telefoon. Samen met onze coöperatieve service provider The Mobility Factory (TMF) zijn wij een goede en praktische deelauto app aan het ontwikkelen. Jullie kunnen ons daarbij helpen!
 
Vijf deelauto-groepen kunnen de huidige TMF app een half jaar gaan gebruiken. Als jullie meedoen aan de pilot, installeren we een kastje, een soort boordcomputer in jullie auto en dan kunnen jullie vanaf dat moment eenvoudig autodelen via de app.
 
In onze zogeheten pilot willen wij onderzoeken hoe jullie de verschillende functionaliteiten (reserveren, administreren, toegang krijgen) waarderen en vanaf welke groepsomvang het gebruik van een boordcomputer, waarmee je een auto zonder sleutel kunt ontgrendelen, wenselijk en betaalbaar wordt. Ook zijn we benieuwd of er functionaliteiten zijn die jullie missen in de bestaande app. Al deze kennis gaan we in de ontwikkeling van onze deelauto app gebruiken.
 
Als jullie deelnemen aan de pilot, zullen we wel de gebruikelijke kosten van € 52,-/maand voor het gebruik van de boordcomputer en de app in rekening moeten brengen. Maar het kastje wordt voor onze kosten ingebouwd. Hierna kunnen jullie na een half jaar een goede afweging van de baten en de kosten maken. De aanschaf-, installatie- en configuratiekosten betalen wij dus. Wil je meedoen? Stuur een mailtje met daarin jullie naam en de omvang van jullie groep aan Peter (peter@deelauto.nl).