Ga naar de inhoud

Over Ons

Wij willen onze leden optimaal helpen bij het onderling delen van privé auto’s en deze vorm van autodelen nog veel groter te maken.

Wie zijn wij

Vereniging Deelauto is een club met een grote historie en ambitie. We zijn in 2004 opgericht en hebben inmiddels al ruim 6.000 leden. We hebben een onbezoldigd bestuur, een professioneel verenigingsbureau en dankbare en betrokken leden. Vereniging Deelauto is een vereniging waar leden zeggenschap en stemrecht hebben. Wij worden niet gedreven door financiële winst maar door maatschappelijke winst. Wij helpen mensen die onderling privé auto’s willen delen. We doen er alles aan om te zorgen dat onze leden het delen goed (verzekerd) regelen. Dat willen we vooral heel goed doen en tevens tegen de laagst mogelijke kosten.

Samen met onze leden zetten we ons in voor nóg meer onderling privé auto’s delen. Dat doen we bijvoorbeeld door samen te werken met gemeenten en andere belanghebbenden, door ons uit te spreken in onze nieuwsbrief en op social media, en via samenwerkingen met allerlei partijen.

Ben jij ambassadeur van de deeleconomie, vind je mobiliteit interessant of wil jij helpen onderling autodelen groter te maken? Bij ons kan iedereen met daadkracht en enthousiasme een leuke en betekenisvolle plek krijgen. Maak je bij ons kenbaar en we maken graag nader kennis met je!